Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Ernst, Bobbie en de rest

Ernst, Bobbie en de rest

De Vakantieshow

Jeugd 3+
Datum: zo 04-03-2018
Tijd: 13:00 uur
Locatie: Rabozaal Zitten
  Rabozaal
  'Kerkwijk' '61'
  '5258 KB' Berlicum
Rang Prijs Soort
1 €17,50 Normaal
 
Ernst en Bobbie hebben vakantie maar er gaat meteen van alles mis: Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping maar of dat nou een goed idee is?

De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv. Een theatervoorstelling waar jong en oud met een dikke glimlach de zaal verlaat.

 

Biografie

De Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie is bedacht door Erik van Trommel (1967) en Gert-Jan van den Ende (1962). Erik en Gert-Jan begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma's voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd legden zij de basis voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest. Ernst en Bobbie zijn twee vrolijke vrienden van elkaar die samen veel avonturen meemaken. Ernst is een wat serieuze jongen en Bobbie is een vrolijke levensgenieter die overal grappen in ziet en geen kans zal laten liggen om Ernst een beetje te plagen. Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Website: http://

Ook:

Ernst, Bobbie en de rest zo 04-03-2018 Rabozaal Informatie

Ticketunie 2007 - 2018