Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Die Kleyne Luyden

Die Kleyne Luyden

Me And My Girl

Theater
Datum: za 27-10-2018
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Theaterzaal geplaceerd
  Theaterzaal
  'Nieuwstraat' '2'
  '5301 EW' Zaltbommel
Rang Prijs Soort
1 €17 Normaal
 
‘Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.

Bill wordt op het landgoed ontboden en daar schrikken ze nogal van zijn verschijning. Zijn ruwe Cockney-manieren voldoen niet aan de eis van de laatste graaf en zo kan hij de titel en het landgoed niet erven. Hertogin Maria is vastbesloten om hem bij te schaven en Bill krijgt steeds meer manieren. Alleen denkt de gravin niet dat Bill’s vriendin uit Lambeth, Sally Smith, aan de normen van de aristocratische familie kan gaan voldoen.

Lady Jacqueline geeft haar verloofde, Gerald Bollingbrooke de bons en zet haar zinnen op Bill. Maar die blijft zijn eigen meisje Sally trouw. Het hele gezelschap is ervan overtuigd dat die twee uit elkaar moeten. Dat lukt bijna, maar dan bemiddelt Sir John. Hij weet nog wel een professor, waar Sally een spoedcursus ‘beschaving’ kan volgen. En eindigt deze komedie voor iedereen op een gelukkige manier.

Die Kleyne Luyden brengt dit feestelijke stuk begeleid door een live orkest en met een bruisende, enthousiaste cast.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ALGEMENE INFORMATIE EN VOORWAARDEN:

 

Wat te doen als iets misgaat bij het online bestellen?

Op het moment dat in de bestelprocedure iets mis gaat (bijv. de betaling mislukt, de website wordt afgesloten of de pc loopt vast) dan worden de stoelen die je geselecteerd had, nog een paar minuten in het systeem vastgehouden. Na circa 10 minuten geeft het systeem de stoelen vanzelf weer vrij en kun je het opnieuw proberen.

 

Sluiting online verkoop

De online verkoop sluit op de dag van de voorstelling enkele minuten voor aanvang. Vanaf dat moment kun je nog wel kaarten aan de theaterkassa kopen. Bij sommige activiteiten (bijv. de filmbrunch) sluit de kaartverkoop eerder. In dat geval staat de sluitingsdatum vermeld in de ticketshop.

 

Vakantieperiode

De online kaartverkoop loopt in de vakantieperiode gewoon door. Eventuele vragen worden zo spoedig mogelijk behandeld.

 

Aanvangstijden van voorstellingen

De avondvoorstellingen beginnen meestal om 20:15 uur en de matinees om 14:30 uur. Afwijkende aanvangstijden staan duidelijk vermeld in het programmaoverzicht en op de toegangskaarten. De aanvangstijd op de toegangskaarten is leidend.

 

Afhalen kaarten

De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en vanaf 45 minuten voor aanvang van een voorstelling of film. Voor gereserveerde kaarten geldt dat ze uiterlijk drie dagen voor de voorstelling dienen te zijn afgehaald. Gereserveerde filmkaarten kunnen tot uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald worden. Niet afgehaalde reserveringen gaan weer terug in de verkoop. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken. Bij verhindering ontvangen wij graag tijdig bericht zodat wij de kaarten aan andere gasten kunnen aanbieden.

 

Kaarten ruilen of retourneren

Tot uiterlijk drie dagen vóór de voorstelling kunnen gekochte toegangsbewijzen kosteloos geruild worden voor kaarten van een andere voorstelling. Vind je geen voorstelling van uw keuze dan kunnen de kaarten geannuleerd worden. De annuleringskosten bedragen € 2,50 per boeking.

Je ontvangt een tegoedbon voor het resterende bedrag. De tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten.

 

Cadeaubonnen

Bij de Poorterij kan je uitsluitend bij de kassa eigen Poorterij-waardebonnen en Podium Cadeaukaart verzilveren. Bij online boekingen hebben we helaas niet de mogelijkheid om de waardebonnen te verwerken. In onze brasserie kan je tevens Diner Cadeaubonnen verzilveren.

 

Wachtlijst

Wanneer de voorstelling is uitverkocht, kunnen je gegevens vrijblijvend op een wachtlijst worden geplaatst. Mochten er toegangskaarten geretourneerd worden dan nemen wij contact op met de mensen van de wachtlijst.

Dit gebeurt op volgorde van aanmelding.

 

Annulering/verplaatsing voorstelling

Indien een voorstelling geannuleerd of verplaatst wordt, neemt de Poorterij contact met je op. We bieden een alternatieve datum of een tegoedbon. Indien we geen vervangende datum kunnen bieden, dan ontvang je het geld terug.

 

Website: http://

Ook:

Die Kleyne Luyden vr 26-10-2018 Theaterzaal Informatie
Die Kleyne Luyden zo 28-10-2018 Theaterzaal Informatie

Ticketunie 2007 - 2018